Johan tuota tulikin pähkäiltyä kauan ennekuin uskaltauduin oman blogin alolittaa.

Mahdollisuuksien mukaan tänne ilmestyy sitten kuvia ja juttuja kaikenlaisista harrastuksiini liittyvistä asioista. Lähinnä ristipistoilusta ja puutarhanhoidosta. Ehkä jopa uskaltaudun oman kuntoprojektini edistymisestäkin kirjoittaa.

Alku aina hankalaa...lopussa kiitos seisoo. :) Harjoitteluahan tämä alku on sivuston käyttämisessä mutta toivottavasti se alkaa käydä vähän sujuvammin kun pääsen tutuksi näiden käskyjen kanssa.

Hmm...Kasvihörhö pienestä pitäen ja kai vähä luonto- ja ötökkähörhökin...ainaki äidin mielestä varmasti. Pienenä muksuna kaiken maailman kannot ja kivet kaivellu ötököiden perässä. Kasveista tehny leikki salaatteja ja kukkakimppuja. Puhallettavassa uima-altaassa pidettiin ahvenia, särkiä, haukia ja sammakoita lemmikkeinä...hui kauhistus...

Nyt enemmänkin sitten harrastupohjalta huonekasvit ja oman puutarhan muokkaaminen mieleiseksi. Ötökät taisi jäädä jo kauan sitten :) onneksi ja kalojen suhteen sen verran edistystä että on hankinnassa jonkin ajan kuluttua jopa akvaario. Sitä en kyllä vielä tiedä millainen, mutta mahdollisimman suuri tietenkin. Vielä yhtenä harrastuksena melko uusi juttu nämä ristipistot joihin olen jo ihan hurahtanut vaikka varsinaista ensimmäistä työtäni puoleen väliin saakka saanut tehdyksi. Ompas tullut hamstrattua jo muutamia malleja, lankoja ja välineitä varastoonkin tulevaisuutta ajatellen...

Ja eikä tässä vielä kaikki.... yksi harrastus josta haluan mainita on kirjat. Todella suuri pahe joka täyttää viimeisetkin hyllytilat aina mahdollisuuksien sattuessa. Hyllyt pursuilevat romaaneja, tietokirjoja, lastenkirjoja ja muutakin harrastekirjallisuutta. Mm. keittokirjoja on keittiön pieni hylly täynnä, vaikka niitäkään ei koskaan ole liikaa ;) ainakaan minun  mielestäni. Mies taitaakin olla erimieltä asiasta.

Ja lista jatkuu edelleen...ruoanlaitto ja leipominen...oma asianhaaransa sekin. Mikä mukavin tapa saada ajatukset pois epämiellyttävistä ja stressaavista jutuista. Leipä- tai pullataikinaan voi purkaa patoutuneet turhautumiset ja näpertelyinnostuksen sattuessa voi väsätä vaikka pieniä pasteijoita tai piirakoita...NAMS!

Ja siitä siirrytäänkin punaiseen vaatteeseen...asia joka on...no, jollain lailla ärsyttävä, innostava, rasittava ja kaikkea sitä mitä ihminen nyt vaan voi keksiä tälle turhauttavalle ja melko pakolliselle ihmisen elämän osa-alueelle...nimittäin LIIKUNTA :))

Sen olen oppinut että kun pääsee vauhtiin ja säännöllisiin rutiineihin liikkumisen suhteen, se on jopa mukavaa ja rentouttavaa. Alkuunpääseminen vain on todella vaikeaa kun vaan mieluummin istuisi television tai tietokoneen äärellä (tai sitten käsityön) niin siitä ei tee mieli liikahtaakaan.

No mutta jatkossa kirjoitan siitäkin aiheesta kun sen kerran harrastuksekseni luen.

444004.jpg