Saimpas eilen sitten viimein kylvettyä nuo esikasvatettavat siemenet. Kertyhän noita melkonen määrä mutta toivottavasti edes puolet itäis. Sivusta löytyy sit tarkempi lista mitä kylvin.

475078.jpg475081.jpg

Oli kyl tosi hyvää toi Kekkilän taimimulta. Sopivan ilmavaa ainaki, sitä en sitte tiedä mitä nuo kasvit siihen sanoo, mutta sen näkee sitten myöhemmin. Sumutteluaki pitää harrastaa ahkeraan kun meinaa huoneilma olla vähän kuivanpuoleista. On noissa kyllä sanomalehdet päällä etteivät kauheesti haihduta, mutta silti tuntuu että ahkera saa kastelun suhteen olla.

Nyt pitää vaan alkaa suunnitteleen että minkälaiset laatikot tai kehykset pihalle pitää tehdä kasvimaan korvikkeeksi. Luultavasti vaan suodatinkankaan päälle tai ihan maahan laudoista reunukset jotka sitte täyteen multaa. Säästyy ainakin kaivamisen vaivalta, sitä kun saa muutenkin harrastaa tulevana kesänä sen minkä ehtii. Tilasin nimittäin ruusupensaita ja pioneja kokeilun vuoksi, josko noista osa selviäis hengissäkin.

Hmm...pitäis varmaa alkaa kaivella daalioiden mukulatkin varastosta, onhan se kyllä ollut suunnitelmissa jo pari viikkoa mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi moista operaatiota. Onneksi nuo vielä ehtii.