On se vaan ihanaa tämä kevät. Huomasin tuossa yksi päivä että maa oli jo näkyvissä monessa paikassa omalla pihalla. Hymy Tälle keväälle olin jo ajoissa liikkeellä ja tilasin taimet pihani uutta istutusta varten. Siihen tulee pioneja, kuunliljoja ja päivänliljoja ainakin ja mansikantaimia lapsia varten . Lisäksi suunnittelin vesiaiheelle paikan kun mies lupasi montun sille kaivaa kun muutenkin aikoo pienen kaivinkoneen vuokrata päiväksi kunhan maa sulaa.

Kasvihuoneita varten olenkin kylvänyt jo tomaatteja ja paprikoita sekä munakoisoa ja vesimelonia. Uskaltauduin kylvämään myös tänä vuonna mansikkaa vaikka viimevuoden kylvö epäonnistui. Tällä kertaa näyttää muutama terhakka taimi olevan jo purkissa. Nauru

 

Sisälläkin huomaa että kevättä pukkaa kun on kummasti nuo kasvit lisääntyneet...*dum di dum* Jotenkin kummasti niitä vaan tarttuu kaupoista mukaan aina kun jotain kivaa näkee. Yksi viirivehkani ei vain näyttänyt pitävän purkin vaihdosta ja uhkaa kuolla kupsahtaa, pitänee sille tänään jotain tehdä.